Countline Management
Mokymai skirti: Viešajam sektoriui, Privačiam sektoriui
Seminaras.
Nuotolinis seminaras.

Darbo rinka, darbo pokalbiai: Kaip pasamdyti darbuotoją, kad jo nereiktų (pa)keisti?

Registruotis telefonu
Darbo dienomis: 08:00 – 17:00
Registruotis
  • 5 ak. val.
     

Laikas ir vieta

Mokymai jau praėjo, tačiau jei norėtumėte nepraleisti informacijos apie naujai paskelbtas datas, rekomenduojame užsisakyti šių mokymų priminimą

;

Užpildykite užklausos formą (Renginys pasibaigęs)

  • Hidden

Apie seminarą

Seminaras skirtas privataus ir viešojo sektorių visų lygių vadovams, personalo vadovams ir specialistams ar kitiems už personalo atrankas atsakingiems atstovams – tiems, kuriems tenka vesti darbo pokalbius atsirinkti ir pritraukti talentus į savo kompaniją.

Seminare išsamiau pristatysime kaip turėtų atrodyti kokybiško darbo pokalbio struktūra, kaip tinkamai įvertinti kandidato profesinius ir asmeninius gebėjimus. Atkreipsime dėmesį į tai, kaip sukurti geriausią kandidato patirtį pokalbio metu, kad net ir negavęs darbo pasiūlymo, jis mielai rekomenduotų jūsų įmonę kolegoms. Taip pat apžvelgsime darbo rinkos situaciją, labiausiai paklausius sektorius, analizuosime statistinius duomenis.

Temos

  1. Kaip surasti tinkamą kandidatą? Arba – ar tikrai veikia skelbimai? Kiti paieškos kanalai, tikslinės auditorijos išsigryninimas, pritraukimas.
  2. Darbo rinkos situacija – tendencijos, pokyčiai, kandidatų lūkesčiai ir poreikiai esamoje rinkos situacijoje.
  3. Darbo pokalbis – interviu struktūra, klausimai, situacijos, kriterijų lentelės balais, kaip pasiruošti darbo pokalbiui su kandidatu?
  4. Perka ne tik klientas – Kaip parduoti savo kompaniją kandidatui?
  5. Kandidato patirtis – atmosfera, tinkamas grįžtamasis ryšis, bendras “jausmas” viso darbo pokalbio metu, tinkamas organizacijos pristatymas, tolimesnės karjeros perspektyvos naujoje organizacijoje.

Žiniomis dalinasi

 

Inga Jončienė

Lektorė daugiau nei penkerius metus dirbusi vienoje didžiausių telekomunikacijos paslaugas teikiančių bendrovių Lietuvoje – „Telia”. Vedusi mokymus B2B, B2C sektoriams, nuo naujokų įvedimo iki darbo su vadovų kompetencijos kėlimu. Šiuo metu sėkmingai dirbanti personalo atrankos ir paieškos kompanijoje „Alliance for Recruitment” vyresniosios personalo atrankų specialistės rolėje. Inga dirba su aukšto lygio specialistų ir vadovų atrankomis, vadovauja keliems „volume“ samdos ir mokymų projektams didžiausiose Kauno kompanijose.

Agnė Nekrošienė

Lektorė turi 5 metų patirtį talentų atrankose ir paieškose tiek Lietuvoje, tiek globaliose rinkose (Jungtinė Karalystė, USA, Vokietija). Projektų vadovė koordinuojanti naujų investuotojų samdos projektus finansų srityje, dirbanti su didžiausiomis globaliomis kompanijoms Lietuvoje. Šiuo metu darbuojasi “Alliance for Recruitment” kaip vyresnioji personalo atrankų konsultantė, sėkmingai konsultuoja ir darbina C lygio vadovus, įvairių sričių specialistus.

Tiesioginė seminaro transliacija

Seminarai transliuojami „ZOOM“ platformoje. Užtenka turėti kompiuterį ar mobilųjį įrenginį – telefoną ar planšetę (su internetu ir garso sistema). Dalyviai, apmokėję sąskaitą, dieną prieš seminarą el. paštu gauna nuorodą ir prisijungimo instrukciją. Kilus nesklandumams, visuomet galėsite kreiptis į mūsų IT specialistus, kurie padės prisijungti prie seminaro.

VIDINIAI MOKYMAI

Organizuojame ir vedame vidinius mokymus įmonėms ir organizacijoms įvairiomis temomis. Taip pat konsultuojame individualiai. Jei domina mokymai šia ar kita tema Jūsų darbuotojams, prašome susisiekti – aptarsime Jūsų poreikius, suderinsime patogų laiką bei mokymų trukmę ir formą.

Mokymai gali vykti Jums patogioje vietoje ar nuotoliniu būdu. Esant poreikiui, Jūsų įmonei paruošime individualią mokymų programą.
Susisiekite užpildydami formą, el. paštu mokymai@countline.lt arba tel. +370 5 263 9922.

Susisiekti 

Seminaro informacija

Programa

10:00-14:30 Seminaro trukmė
9:30-10:00 Registracija
12:00-12:45 Pietų pertrauka

Papildoma informacija

Pažymėjimas
Kiekvienas seminaro dalyvis gauna el. dalyvio pažymėjimą.
Mokymo medžiaga
Kiekvienas seminaro dalyvis gauna seminaro medžiagą.

Laikas ir vieta

Mokymai jau praėjo, tačiau jei norėtumėte nepraleisti informacijos apie naujai paskelbtas datas, rekomenduojame užsisakyti šių mokymų priminimą

;

Užpildykite užklausos formą (Renginys pasibaigęs)

  • Hidden