Šiuo metu prie Countline komandos kviečiame prisijungti:

  1. TEISININKĄ (Ę)
  2. ĮMONĖS INOVACIJŲ PROJEKTŲ VADOVĄ(-Ę)
  3. VERSLO KLIENTŲ VADYBININKĄ (-Ę)
  4. MOKYMŲ PROJEKTŲ VADOVĄ (-Ę) (TEISINIŲ MOKYMŲ SRITIS)

    Esame Countline – vienas didžiausių mokymų organizatorių Lietuvoje. Kiekvienais metais organizuojame daugiau nei 600 mokymų, nuo trumpalaikių iki ilgalaikių, nuotolinių ir auditorinių. Tai kursai, seminarai bei konferencijos, kuriuose reikia ne tik dėstomą sritį išmanančių lektorių, bet ir profesionalios komandos. Ieškome komandos nario (-ės), kuris (-i) padėtų ir toliau teikti profesionalias paslaugas, užtikrintų, kad mokymų dalyviai gautų jų poreikius atitinkančias mokymų paslaugas.

    Darbo aprašymas:

    Ieškome mokymų projektų vadovo (-ės), kuris (-i) atsakingai kuruotų ir plėtotų Countline organizuojamų teisinių mokymų sritį. Jūsų pagrindinės užduotys būtų:

    • Bendradarbiaujant su savo srities lektoriais bei atsižvelgiant į besikeičiančią teisinę ir reguliacinę aplinką, užtikrinti klientų poreikius atitinkančių mokymų sukūrimą bei vystymą.
    • Santykių kūrimas su naujais lektoriais ir ryšių su esamais palaikymas.
    • Teisinio reguliavimo ir naujovių srities mokymų programų tinklelio planavimas ir kontrolė.
    • Besikeičiančių teisės aktų bei reguliacinės aplinkos stebėsena ir aktualios informacijos pasidalinimas su kitais skyriais.
    • Aktyvus bendradarbiavimas su rinkodaros ir pardavimų skyriais, pristatant naujus mokymus ir specifines temas, siekiant užtikrinti sklandų pardavimų procesą.

    Reikalavimai kandidatui:

    • Aukštasis teisinis išsilavinimas.
    • Puikūs bendravimo ir organizaciniai įgūdžiai.
    • Gebėjimas stebėti ir analizuoti teisės aktus bei jų projektus.
    • Suinteresuotumas naujovių ir mokymų paslaugų kūrimu, gebėjimas dalintis įžvalgomis su kitų sričių mokymų vadovais.

    Mes siūlome:

    • Dinamišką darbą augančioje ir inovatyvioje kompanijoje.
    • Galimybes tobulėti ir dalyvauti įdomiuose projektuose.
    • Konkurencingą atlyginimą bei metinius priedus.
    • Motyvuojančią darbo aplinką ir puikų kolektyvą.
    • Galimybę tobulinti profesines žinias mūsų organizuojamuose mokymuose.
    • Kitas papildomas naudas: sveikatos draudimą, komandos formavimo veiklas ir pan.

     

    Darbo užmokestis šiai pozicijai yra 2300-2750 Eur per mėnesį, neatskaičius mokesčių bei metiniai priedai atsižvelgiant į pasiektus rezultatus. Konkretus darbo užmokestis nustatomas atsižvelgiant į kandidato kompetencijas ir darbo patirtį.

    Susisiekti su mumis ar pasidalinti gyvenimo aprašymu kviečiame el. paštu: atranka@countline.lt

Sveiki atvykę į Countline – mokymų organizatorių, kuris įkvepia ir skatina žinias bei profesinį augimą!

Mūsų lektorių ir darbuotojų komanda nuolat gyvena mokymų aktualijomis, profesinio augimo skatinimu bei stengiamės būti inovatoriški, todėl visada siekiame aukščiausios kokybės. Savo klientams esame įsipareigoję užtikrinti poreikius atitinkančias žinias ir įgūdžius, kurios formuoja ateitį ir padeda žmonėms tobulinti ar atnaujinti savo profesinius gebėjimus.

Didžiuojamės savo 25 metų patirtimi organizuojant mokymus įvairiose srityse:

  1. COUNTLINE VADYBA
  2. COUNTLINE TEISĖ
  3. COUNTLINE FINANSAI

Mūsų komanda yra visuomet pasirengusi įkvėpti, mokyti ar padėti pritaikyti naujausias sistemas ar technologijas. Mes esame įsitikinę, kad nuolatinis tobulėjimas yra kelias į sėkmę, todėl skiriame ypatingą dėmesį kiekvieno mokymų dalyvio individualiai mokymų patirčiai.

Galimybės prisijungti prie mūsų komandos:

Jei esate pasiryžęs/-usi prisidėti prie mūsų lektorių komandos, ieškote naujų karjeros galimybių, o gal norite pasidalinti savo patirtimi su nuolat augančia mokymų bendruomene, galimybė prisijungti prie Countline yra būtent čia. Mes vertiname įvairių sričių ekspertus ir siekiame sukurti aplinką, kurioje kiekvienas gali augti, kurti ir dalintis savo žiniomis.

Susisiekti su mumis ar pasidalinti gyvenimo aprašymu kviečiame el. paštu: atranka@countline.lt arba tel. +370 5 263 9922