Countline Law
Mokymai skirti: Privačiam sektoriui
Seminaras.
Nuotolinis seminaras.

Atliekų ar medžiagų importas ir eksportas tarptautiniu lygiu – kas kontroliuojama?

Registruotis telefonu
Darbo dienomis: 08:00 – 17:00
Registruotis
  • 3 ak. val.
      Kaina: 100€ (+ PVM)

Laikas ir vieta

Mokymai jau praėjo, tačiau jei norėtumėte nepraleisti informacijos apie naujai paskelbtas datas, rekomenduojame užsisakyti šių mokymų priminimą

;

Užpildykite užklausos formą (Renginys pasibaigęs)

  • Hidden

Apie seminarą

Tarpvalstybinė atliekų vežimo procedūra reglamentuojama Europos bei nacionaliniais teisės aktais. Išmanyti šį sudėtingą teisinį reglamentavimą atliekų vežejui privalu, kadangi už jo nesilaikymą gresia atsakomybė.

Verta paminėti, kad atliekų importui ir eksportui Europos bendrijoje yra numatytos įvairios procedūros, kurios taikomos priklausomai nuo atliekų pavojingumo, jų tvarkymo būdo, išsiuntimo ir paskirties šalių. Taip pat ir priklausomai nuo įvežamų / išvežamų atliekų, taikomos skirtingos dokumentų paruošimo ir pranešimų formavimo procedūros, apie kurias būtina žinoti iš anksto.

Seminaro metu lektorė akcentuos aktualius teisės aktų pakeitimus, tokius kaip:

Atliekų vežėjus nuolatos lydi daugybė klausimų: kokios procedūros gali būti taikomos? Kokią dokumentaciją būtina pateikti? Kaip tinkamai klasifikuoti gabenamas atliekas? Kaip tinkamai vykdyti gabenamų atliekų apskaitą?

Šiuos ir kitus klausimus nagrinėsime šiame seminare.

Temos

  1. Procedūrų eiga pagal atliekų tvarkymo būdą.
  2. Kokius dokumentus verslas privalo turėti, norint vykdyti atliekų įvežimą / išvežimą į Lietuvą / iš Lietuvos?
  3. Kaip, kada ir kur vykdyti atliekų apskaitą?
  4. Praktiniai patarimai ir rekomendacijos.

ŽINIOMIS DALINASI

Oksana Sidorova

Aplinkos apsaugos ir kokybės specialistė, rengianti aplinkosauginę dokumentaciją ūkio subjektams ir konsultuojanti aktualiais klausimais. Nuo 2008 m. darbuotojų saugos ir sveikatos, civilinės saugos specialistė, mokymų organizatorė ir lektorė. Turi ilgametę darbo patirtį PAV procesų, taršos integruotos prevencijos ir kontrolės, taršos leidimų diegimo ir auditavimo srityse.

Tiesioginė seminaro transliacija

Seminarai transliuojami „ZOOM“ platformoje. Užtenka turėti kompiuterį ar mobilųjį įrenginį – telefoną ar planšetę (su internetu ir garso sistema). Dalyviai, apmokėję sąskaitą, dieną prieš seminarą el. paštu gauna nuorodą ir prisijungimo instrukciją. Kilus nesklandumams, visuomet galėsite kreiptis į mūsų IT specialistus, kurie padės prisijungti prie seminaro.

VIDINIAI MOKYMAI

Organizuojame ir vedame vidinius mokymus įmonėms ir organizacijoms įvairiomis temomis. Taip pat konsultuojame individualiai. Jei domina mokymai šia ar kita tema Jūsų darbuotojams, prašome susisiekti – aptarsime Jūsų poreikius, suderinsime patogų laiką bei mokymų trukmę ir formą.

Mokymai gali vykti Jums patogioje vietoje ar nuotoliniu būdu. Esant poreikiui, Jūsų įmonei paruošime individualią mokymų programą.
Susisiekite užpildydami formą, el. paštu mokymai@countline.lt arba tel. +370 5 263 9922.

SEMINARO INFORMACIJA

PROGRAMA

09:00-11:15 Seminaro trukmė
08:30-09:00 Registracija

PAPILDOMA INFORMACIJA

Pažymėjimas
Kiekvienas seminaro dalyvis gauna el. pažymėjimą.
Mokymo medžiaga
Kiekvienas dalyvis gauna el. seminaro medžiagą.

Laikas ir vieta

Mokymai jau praėjo, tačiau jei norėtumėte nepraleisti informacijos apie naujai paskelbtas datas, rekomenduojame užsisakyti šių mokymų priminimą

;

Užpildykite užklausos formą (Renginys pasibaigęs)

  • Hidden